Фото без опису

Сьогодні малечу Гончарівської об"єднаної територіальної громади, учнів 5-8 класів навчальних закладів,  чекала нова пригодницька вистава для дітей «У ПОШУКАХ ГЕРОЯ». Це захоплива подорож маленького хлопчика Богдана і його сестрички Оксанки у казковий світ, створена за п’єсою сучасного українського драматурга Тетяни Киценко,  поставленої молодим режисером театру Артемом Аніщенком.    Малеча  з захопленням спостерігала,  як  двоє звичайних дітей змушені були вирушити на пошуки справжнього героя, здатного врятувати їхню родину та ціле місто від влади страшної Чорної Королеви, яка усіх поневолила.

    Подорожуючи з Оксанкою і Богданом, юні глядачі завітали  на гостини до Котигорошка, потрапили  у гори до Панди Кунг Фу, зустрілися  з Гаррі Поттером і поринули  у яскравий і веселий світ казкових пригод – Діснейленд, де живе Супермен. І врешті-решт відшукали  справжнього Героя, здатного не лише перемогти Чорну королеву, але й створити місто мрії.

    Разом з акторами Чернігівського облмуздрамтеатру ім.Т.Г.Шевченка шукати Героя глядачам допомагали вихованці театральних, циркових та хореографічних колективів Чернігова.

    А несподівані повороти гостросюжетної лінії у поєднанні з вражаючими спецефектами допомогли  цілковито поринути в казковий світ дитинства і повернуть віру в добрі дива!

     Такий прекрасний подарунок -  казкову подорож до Чернігівського академічного облмуздрамтеатру ім. Т.Г.Шевченка  для дітей організувала Гончарівська селищна рада.  А саму поїздку до м. Чернігова забезпечили  директор ПП "Гончарівськ Пас-Сервіс"  Андрій  Фомін та тимчасово виконуючий  обов’язки директора  державного підприємства Чернігівський військовий лісгосп Володимир Бригинець.