Фото без опису

       Завдяки злагодженим діям Гончарівської селищної  ради, Максимівської сільської ради, працівників ДНЗ, Гончарівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини  з 06 лютого поточного року 10 малюків з сусідніх сіл Максим, Лебедівка, Соколівка почали відвідувати ДНЗ  "Лісова казка".  Для дітей – це здійснення їх маленької мрії, адже  їх батьки добре розуміють, що відвідування дитячого саду – це  можливість спілкування з однолітками, включення в групу. Маленька  дитина обов’язково потребує спілкування з іншими дітьми. І цю можливість дитині обов'язково повинні  дорослі надати!

     Саме в дитячому садку дитина вчиться спілкуватися не тільки з іншими дітьми, але і з дорослими. До початку шкільного віку батьки, звичайно, залишаються єдиними по-справжньому авторитетними дорослими в житті дитини. Але досвід спілкування з вихователями в дитячому садку допомагає дитині в подальшому уникнути труднощів у встановленні відносин зі шкільними вчителями. Малюки дізнаються, що крім мами є й інші дорослі, до думки яких треба прислухатись, а іноді і просто підкорятися.

     З цим моментом природним чином пов'язаний і інший: у дитячому садку дитина знайомиться з певними правилами поведінки і вчиться дотримуватися їх,  розуміти під словом «дисципліна» вміння дотримуватися необхідних правил людського співжиття. І головне , в дитячому саду дитина отримує можливості для інтелектуального і фізичного розвитку.

    Педагогічний колектив ДНЗ «Лісова казка» прикладає максимум зусиль, щоб період адаптації у малюків пройшов швидко і безболісно, а відвідування дитячого саду перетворилося на справжню добру і цікаву дитячу казку.

                                                                                Фото без опису