Фото без опису

Відповідно до плану роботи селищної ради, керуючись вимогами статей 15, 16 Закону України "Про оборону України", статті 18  Закону України "Про  мобілізаційну  підготовку та мобілізацію", статті 43 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу", статті 36 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні"  та  з метою своєчасного гарантованого здійснення заходів з оповіщення військовозобов'язаних та постачальників техніки, збору та відправки мобілізаційних ресурсів на пункт попереднього збору військового комісаріату під час проведення мобілізації 05 січня 2018 року було проведено навчальне тренування з адміністрацією пункту збору Гончарівської селищної ради.

      До розгляду винесено та відпрацьовано практичні питання про створення бази мобілізаційного розгортання та забезпечення проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Гончарівської територіальної громади, відпрацьовано необхідну документацію і забезпечено обладнанням та   необхідним матеріально-технічним майном у відповідності до вимог керівних документів, затверджено особовий склад пункту збору селищної ради(ПЗСР).

       Для своєчасного збору та відправки військовозобов'язаних створено   відділення: управління пункту, оповіщення та явки, формування і відправки команд, розшуку. Для своєчасного оповіщення військовозобов’язаних розроблено  маршрути  руху та затверджено посильних  на них.

   Обов'язки начальника ПЗСР покладено на селищного голову Рудника Віталія Миколайовича.

   В ході навчання всі члени пункту збору селищної ради були ознайомлені з керуючими нормативними документами та посадовими обов’язками.