Фото без опису

       26 січня 2018 року   проведено нараду керiвникiв закладiв освіти у відділі освіти Гончарівської  селещної ради пiд головуванням начальника вiдділу Валентини Примак.

      Начальник вiддiлу пiдвела пiдсумки  року "Найважливіші уроки на шляху до якiсної освiти", зосередила увагу присутнiх на питаннi: "Нова українська школа - 2018", ознайомила з новими вимогами до вчителiв початкових класів, нового освiтнього середовища, зонування начального простору майбутніх  першокласників. Валентина Примак наголосила на важливостi впровадження Концепції медіаосвіти  в освiтнiй процес закладiв освiти ОТГ, адже питання медiаграмотностi в Україні набуває все бiльшої актуальностi, а потреба населення у критичному мисленнi проявляється  все виразнiше.

    На нарадi були присутнi головний спеціаліст вiддiлу  санітарно-епiдемiологiчного нагляду та органiзацiї розслiдування спалахiв Управлiння державного  нагляду за дотриманням санiтарного законодавства Шара Олена Іванівна  та провiдний фахiвець Чернiгівського районного вiддiлу санiтарного державного нагляду Бондар Прасковiя Василiвна, якi висвiтлили питання організації  якiсного харчування та питного режиму в навчальних закладах. Наголосили на забезпеченнi комплексу заходiв щодо збереження, покращення здоров’я та запобiгання насамперед масових захворювань серед  школярiв та вихованцiв.