Фото без опису

      Заклади освiти Гончарівської об’єднаної територіальної громади   проводять активну роботу у напрямку пiдготовки учнiв до успiшного складання ЗНО у 2018 роцi.

  Зокрема, випускники Гончарівської гімназії  познайомилися з умовами та процедурою проведення ЗНО, правами та обов'язками абiтурiентiв, якi проходять зовнішнє незалежне оцiнування, особливостями проведення пробного тестування та основної сесiї ЗНО, термiнами подання реестрацiйних документiв.

     На сьогоднi закінчилася реєстрація одинадцятикласників Гончарівської гімназії на пробне ЗНО-2018. Усі 23 випускники будуть брати в ньому участь. Серед обраних предметів такі: українська мова, математика, історія України, англійська мова, фізика, біологія. Головна увага учнів гімназії   акцентувалася   на системну, наполегливу підготовку до складання ЗНО та на вивчення кожним випускником правил прийому  обраного вищого навчального закладу, щоб чітко орієнтуватися на ті предмети, які будуть потрібні для вступу. Тому із всіх предметів кожен  склав для себе  таку комбінацію, яка задовольнить всі його  інтереси.