Фото без опису   

    З метою охоплення дітей дошкільного віку освітньо-виховним процесом в дитячих навчальних закладах  23 січня 2018 року проведено зустріч Гончарівського селищного голови Віталія Рудника, члена  виконавчого комітету Андрія Ткаченка з завідуючою дошкільним  навчальним  закладом Катериною Солнцевою, головою Маскимської сільської ради  Ніною Крупко, секретарем Валентиною Бригінець,  та батьками  дітей дошкільного віку щодо відвідування дошкільнятами  ДНЗ «Лісова казка».

     В ході зустрічі Катерина Солнцева ознайомила гостей з організацією освітньо-виховного процесу, харчуванням та перебуванням дітей у закладі. Завідуюча наголосила, що діяльність ДНЗ "Лісова казка" здійснюється відповідно до вимог законів України "Про освіту", Про дошкільну освіту", "Про оохорону дитинства", а реалізація Базового компонента дошкільної освіти забезпечується  Програмою виховання і навчання дітей від 2 до 6 років "Українське дошкілля" . Досвідчений колектив закладу працює над питанням формування дитячої особистості, підготовки її до органічного, безболісного  входження до соціуму, природного і предметного довкілля через освоєння основних видів життєдіяльності. Приділяється  велика увага створенню у сім'ї і в дошкільному навчальному закладі умов для зро­стання активної, життєрадісної, творчої, чемної, привітної дитини, що любить і шанує батьків, рідних, свій край, рідну мову, пісню, змалечку при­лучається до традицій і звичаїв свого народу, до основних морально-етичних та естетичних цінностей національної культури.

Також гостям проведено  екскурсію по закладу.

      «Саме у нашому дошкільному закладі в атмосфері любові, добра та розуміння зростають наші діти. Колектив дитячого садка  робить все можливе  для того, щоб нашим  дітям було затишно і по-домашньому тепло, щоб вони отримали необхідні знання, розвивали свої здібності і впевнено йшли далі. Тому, що діти - наш найдорожчий скарб, наша радість, наша гордість і майбутнє нашої держави» ,- з гордістю говорить Віталій Рудник.

      Маємо надію, що з 01.02.2018 року чисельність дітей у «Лісовій казці» зросте.  Адже, дошкільний навчальний заклад — освітній заклад для дітей дошкільного віку, який забезпечує реалізацію права дитини на здобуття дошкільної освіти, її фізичний, розумовий і духовний розвиток, соціальну адаптацію та готовність продовжувати освіту.