День Святого Миколая – це одне з найсвітліших, найшановніших християнських свят, яке приносить у кожну домівку добро, щирість, радість, надію та сподівання на маленьке диво.

        Особливо його чекають діти. Бо для них свято стає чарівною казкою, коли  невидимо з’являється Святий і кладе під подушку такі бажані гостинці. Історія подорожі Святого Миколая створює  у дітей настрій на прийдешні свята і дарує надію на здійснення найзаповітніших мрій.

       Виростають діти – і добра казка зникає, а Миколай залишається. Тому, що  кожен із нас є своєрідним його помічником.  Вже традиційно і цього року, з ініціативи  селищного голови Віталія Рудника  сьогоднішній день  став по-особливому святковим для всіх маленьких  мешканців Гончарівської об’єднаної територіальної громади. Солодкі подарунки отримали   всі  діти  громади, а їх більше п’ятсот! Серед них і  діти  з особливими потребами, і   діти-сироти  та діти, позбавлені батьківського піклування, які по-особливому в ці зимові дні  заслуговують на любов,  увагу і тепло.

     Та головним подарунком для громади напередодні Дня Святого Миколая стало придбання новенького  шкільного автобуса «Еталон». Він вчасно підвозитиме на навчання до Гончарівської гімназії  учнів з с. Смолин, с.Козероги та с.Жеведі.

    Це ще один яскравий приклад досягнень в нових умовах фінансової децентралізації. Це те, що зробила ОТГ завдяки власній ініціативності та власним зусиллям.

    Тож, нехай  це свято стане для усіх  святом Доброти, Милосердя, Любові до ближніх. Нехай  сьогодні  кожен отримає щось  важливе, несподіване і особливо приємне.  Вірте у казкове диво  і Життя  вам його подарує! І не  забувайте,  і не втомлюйтеся  дарувати тепло і  любов іншим!

    Нехай щедрий Святий Миколай принесе щастя, радість, добро  та злагоду у кожну  родину! Мир і спокій для нашої  України!