Інформація про управителя

У Гончарівській селищній раді  раді 25 квітня 2019 року відбувся конкурс на призначення управителя багатоквартирного будинку.  Об’єктом конкурсу було визначено групу із 27 багатоквартирних будинків у яких не створені ОСББ та з якими не укладено договори з іншими управляючими компаніями.  Заявку подав лише один претендент – комунальне підприємство «Гончарівське» Гончарівської селищної ради. Під час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями конкурсна комісія перевірила наявність  усіх необхідних документів. Відповідно до затвердженого Мінрегіоном Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, у разі якщо у конкурсі взяв участь тільки один учасник і його пропозиція не була відхилена, він оголошується переможцем конкурсу. Конкурсною комісією  на підставі поданої конкурсної пропозиції було оголошено переможцем конкурсу комунальне підприємство «Гончарівське» Гончарівської селищної ради.

Оголошення про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в смт. Гончарівське

Організатор конкурсу: Виконавчий комітет Гончарівської селищної ради, вул. Танкістів, б.11, смт. Гончарівське, Чернігівський р-н., Чернігівська обл., 15558. Прізвище, посада та номер  телефону особи, уповноваженої здійснювати зв’язок з учасниками конкурсу:

Конкурс «Подання щодо призначення на посаду директора Комунального некомерційного підприємства "Гончарівська лікарська амбулаторія ЗПСМ Гончарівської селищної ради"»

Подання щодо призначення на посаду директора Комунального некомерційного підприємства "Гончарівська лікарська амбулаторія ЗПСМ Гончарівської селищної ради"