Фото без опису

  Дорогі наші  вчителі Гончарівської територіальної громади!

Прийміть найщиріші привітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників освіти!

       Для кожного з нас , незалежно від її професійної діяльності, це свято є особливим, незабутнім. У пам'яті одразу ж виникає образ улюбленого вчителя, який був порадником, другом, вихователем, взірцем. Він наполегливо і впевнено вів нас дорогою знань, виховував почуття гідності, доброти, поваги, любові.

    Даючи щодня знання учням – ви робите  найнадійнішу інвестицію – вчите  їх бути розумними, гармонійними і щасливими,  а своєю педагогічною майстерністю ви змінюєте світ на краще, навіть коли здається, що це неможливо. Ваша любов знаходить затишок в маленьких серцях назавжди, відкриває власні світи  кожному і  проростає  успішними життєвими проектами.

     Нехай цей чарівний  осінній день принесе вам багато приємних моментів, добрих слів, щирих побажань і теплих зустрічей! 

     Тож прийміть щиру вдячність за сумлінну і таку необхідну для нас працю, за ваш ентузіазм і натхнення в роботі. Ми віримо у ваш талант, творчий неспокій і зі свого боку робимо все можливе, щоб поліпшувались умови праці  і навчання учнів, бо збудувати сильну державу ми зможемо спільно лише за умови виховання високоосвічених і свідомих громадян.

      Бажаю Вам  безмежного терпіння, міцного здоров’я, творчих піднесень і успіхів,  чистої справжньої любові від учнів, розуміння і поваги від батьків! Улюблена робота  нехай приносить тільки радість і задоволення, стає джерелом успіху ваших  вихованців.

    

З професійним святом Вас, дорогі наші вчителі!

 

З повагою до Вашої  праці

Гончарівський селищний голова                                                                     Віталій Рудник