Здоров’я – це дар. Його треба шанувати, не витрачати, а примножувати. Людина, яка не хворіє почувається впевнено, бо вона усвідомлює, що керує своїм здоровям, є його господарем. Саме тому з раннього дитинства треба формувати навички щодо ведення здорового способу життя.

    З цією метою 04 квітня 2019 року відділом освіти Гончарівської селищної ради було організовано виховний захід «Твоє здоров’я – в твоїх руках», яке проходило на базі Гончарівської гімназії. 

Керівник Чернігівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ігор Ліфар та його заступник Ігор Саченко  провели запальні та емоційні естафети. У змаганнях взяли участь учні початкової школи Гончарівської гімназії (5 команд) та Смолинської ЗОШ І-ІІ ст. (1 команда) Відкрили захід учні Гончарівської гімназії віршами та піснями.

          Дві години захоплюючої, емоційної боротьби принесли велике спортивнее задоволення не тільки всім учасникам змагань, а й уболівальникам. На спортивному майданчику панувала приємна, дружня атмосфера. Програма змагань була цікава й різноманітна: естафети на спритність, швидкість, розвиток координації рухів, уваги.

За підсумками всіх етапів змагань команди-переможці були нагороджені медалями та солодкими подарунками.

 

                                                                                                                      За інформацією відділу освіти