Ваучер на навчання…  Не втрать свій шанс почати нову сторінку життя

Ваучер на навчання… Не втрать свій шанс почати нову сторінку життя

У поточному році ваучери на навчання від обласної служби зайнятості вже отримали 298 мешканців області, серед яких 19 внутрішньо переміщених осіб. Основна мета видачі – підвищення конкурентоспроможності та розширення можливостей для працевлаштування. 

Де робити, аби добре заробити на Чернігівщині

Де робити, аби добре заробити на Чернігівщині

На початок вересня середня заробітна плата вакансій, зареєстрованих в обласній службі зайнятості, становить 9 156 гривень. Проте деякі роботодавці готові платити й 35 тисяч гривень на місяць.

Послуги служби зайнятості для ВПО

Послуги служби зайнятості для ВПО

Через війну значна кількість українців покинули рідні домівки та змушені були шукати прихисток в інших громадах. У поточному році послугами державної служби зайнятості на Чернігівщині скористалися 604 внутрішньо переміщені особи, більша половина з яких  (313 осіб) звернулися цьогоріч. Станом на 1 вересня в області налічувалось 183 ВПО зі статусом безробітного. 

ТОВ «ПК «Пожмашина» запрошує на роботу

ТОВ «ПК «Пожмашина» запрошує на роботу

отрібні начальник цеху – з/п 25 000 грн, токар – з/п 20 000 грн, оператор верстатів з програмним керуванням та інженер-конструктор (електротехніка) – з/п 18 000 грн, маляр – з/п 16 000 грн, начальник планово-економічного відділу, слюсар-електромонтажник, фрезерувальник – з/п 15 000 грн, інженер-технолог (механіка) – з/п 14 700 грн, електрозварник ручного зварювання – з/п 14 000 грн, машиніст автовишки та автогідропідіймача – з/п 9 000 грн.